Gebruik de kracht van dyslexie

 


slimmer dan je baas,
dyslexie op het werk

Coaching voor studenten met dyslexieJe hebt al veel bereikt, maar de volgende stap lijkt onmogelijk. Het moeten doorwerken van dikke boeken , het schrijven van essays of een scriptie. Dat alles ook nog eens in het Engels: Dit vraagt om anders lezen en anders schrijven: Gebruik maken van de kracht van dyslexie. Jouw eigen leerstijl herkennen en jouw passie voorop zetten.

De school of universiteit biedt extra tijd of een aparte ruimte bij een tentamen. De speciale begeleiding is helaas wegbezuinigd. De cursus "studeren met dyslexie" van Valk&Uil was een succes bij vele universiteiten en hogescholen. Een nieuwe fase is ingetreden. Je zult het zelf moeten uitzoeken.

Wat is er mogelijk?

Een eerste verkenning van zo'n 2 uur kost je 50,=. Gezamenlijk kijken wij naar je doelstellingen en je mogelijkheden. Een basis optie is om in 2 extra sessies de thema's lezen, schrijven en jezelf organiseren in een positiever daglicht te stellen.
Als je bij jouw schrijfopdrachten vorderingen wilt maken is er een langer traject nodig. Ook dit kan op maat worden afgesproken.Heb je interesse? mail dan naar "info apestaartje valkenuil punt nl" of bel: 0418 592354

gebruik je sterke kanten